Menu Close

13 Saveta za Osvojavanje Srca Vaše Simpatije!…

Možda imate utisak da ste uložili maksimalne napore kako biste osvojili momka koji vam se sviđa. Ipak, čini se da niste postigli željeni rezultat, jer on i dalje ne obraća pažnju na vas, dok vaše srce pulsira samo za njim. Iako ljubav može izgledati komplikovano, postoji nekoliko tajni zavođenja koje, kada ih otkrijete, mogu učiniti da osvojite srce voljene osobe. U nastavku, delimo korake koji će vam sigurno pomoći da privučete pažnju i da osvojite ljubav koju želite.

Budi autentična

Jedan od najvažnijih i prvih koraka u osvajanju dečka jeste da budeš svoja, spontana, jednostavno onakva kakva zaista jesi. Bez ikakve pretvaranja ili lažnog predstavljanja, jer će se on zaljubiti u pravu tebe. Pokušavanje da glumiš tokom cele veze može biti iscrpljujuće i neodrživo. Dakle, savetuje se da budeš iskreno svoja, bez obzira na sve, jer želiš da budeš voljena zbog onoga što zaista jesi. Konačno, ni ti ne želiš zaljubiti se u nekog ko glumi, zar ne?

Prilagodi svoj izgled

Kada želiš da privučeš pažnju, trudi se da izgledaš lepo, zavodljivo i prirodno, bez suvišne šminke i nepotrebnih detalja. Odaberi odeću u kojoj se osećaš udobno i privlačno.

Budi dobar slušalac

Momci vole da pričaju o sebi. Posveti pažnju i slušaj ih s razumevanjem. Pokaži interesovanje za njihove priče, smej se njihovim šalama. Iako imaš priliku da pričaš o sebi, dozvoli mu da vodi konverzaciju i postavlja pitanja. Neka razgovor bude dinamičan, zanimljiv i pun razumevanja s obe strane.

Osvježi smisao za humor

Dobar smisao za humor je ključan ako želiš osvojiti momka. Postavljaj duhovita pitanja, šali se na svoj i njegov račun kako bi razvila bliskost. Uz zajednički smeh, osećaj bliskosti će se učvrstiti, stvarajući ugodnu atmosferu između vas.

Budi pozitivna

Održavaj pozitivan stav prema životu ako želiš osvojiti momka. Niko ne voli pesimizam i negativnost. Osmehni se i kreni u osvajanje s pozitivnim stavom.

Umiči se s ljupkošću

Muškarci često padaju na umiljate i slatke devojke. Stoga, budi ljubazna, slatka i nežna, poput male mace.

Flertuj

U većini situacija, ovaj trik je veoma efikasan. Flertuj s momkom koji ti se sviđa, smeškaj se zavodljivo, koristi pogled ispod obrva jer taj potez može oboriti muškarce s nogu. Igraj se kosom, pričaj polako, a dok piješ svoje piće, gledaj ga direktno u oči.

Budi autentična

Potrudi se da budeš jedinstvena i drugačija, izdvoji se od ostalih devojaka. Želiš da pokažeš da nisi kao sve druge. Pokušaj biti zanimljiva i otkrij mu svoj jedinstveni svet u koji će se definitivno zaljubiti.

Dodirni ga

Ponekad ga dodirni, kao slučajno. Momci uživaju u spontanim, slatkim dodirima. Dok pričate o nečemu zabavnom i smeškaš se, dodirni mu rame ili ruku dok ostavljaš čašu.

Poštujte njegovu slobodu

Nemoj ga gušiti suvišnim pitanjima i brigom. Nisi mu majka ni sestra, ali nemoj biti ni ravnodušna. Nemoj insistirati da sve svoje slobodno vreme provodi s tobom. Naravno, ima svoje prijatelje, ne može ih zanemariti. On će ceniti tvoje razumevanje i poštovanje te uzvratiti s ljubavlju i pažnjom kada ste zajedno.

Neka on zove

U ljubavi i igri, sve je dozvoljeno. Igraj se malo, pravite taktike – to može biti zabavno. Neka on bude taj koji te zove, ne moraš uvek biti dostupna za razgovor. Reci mu da si trenutno zauzeta i da ćeš ga nazvati kasnije. Tako ćeš održavati njegovu pažnju. Nemoj mu uvek olako pristupiti.

Budi pozitivna

Momci žele devojku koja je pouzdana i nije brbljiva. Čuvajte zajedničke tajne i pokaži mu da si osoba kojoj se možeš verovati.

Budi misteriozna

Kada želiš privući dečka, neka tvoj život bude kao zagonetka koju će polako otkrivati. Nemoj biti “otvorena knjiga” koju će lako pročitati i zaboraviti. Budi misteriozna, intrigantna i pokaži mu da imaš mnogo toga za otkriti. Time ćeš ga zainteresovati i držati njegovu pažnju.

Izvor: Ženski magazin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *