Menu Close

Razotkrijte Ovaj Jednostavan Razlog Zašto Vaš Partner Ne Odgovara Na Poruke: Prihvatite Istinu I Nastavite Dalje…

Koliko često veze dolaze do kraja zbog toga što muškarac jednostavno nestane? Kako se žene nose sa situacijom kada partner prestane odgovarati i nestane? Često ulaze u lavirint traženja uzroka, gube se u nagađanjima, analiziraju svaku izgovorenu reč, napisanu poruku ili učinjeno, i kritikuju same sebe zbog mogućih grešaka i propusta. Malo je žena koje su spremne prihvatiti činjenicu da taj muškarac možda nikada nije bio “njihov muškarac” od samog početka.

Ako muškarac ne odgovara na poruke:

Ako potencijalni partner dugo ne odgovara na vaše poruke, možete se suočiti s pitanjima poput “Šta sam pogrešno rekla?”, “Zašto ne odgovara?”, ili “Čime sam ga povredila?”. Život s takvim mislima može ukazivati na to da nosite određene obrasce razmišljanja koji vas stalno stavljaju u položaj samopitanja, kao što su “Šta nije u redu sa mnom?” i “Šta sam pogrešno učinila?” Važno je razumeti da ste odrasla osoba i da ponašanje drugih ljudi često nije odraz vaše vrednosti.

Odgovor na pitanje zašto vam on ne odgovara na poruke je prilično jednostavan, ali zahteva hrabrost da to priznate sebi. Nije odgovorio jer niste imali dobar odnos s njim – on jednostavno nije dovoljno zainteresovan za vas da odvoji dva minuta da odgovori na poruku. Nema potrebe forsirati ga ili pokušavati doći do njega. Ako želite normalan, zdrav odnos i pravu ljubav, sve bi trebalo teći prirodno. Napisali ste poruku – odgovorio bi da je zainteresovan! Ako muškarac ne odgovori, jednostavno ne želi. Ta osoba nije prava za vas! Zašto trošiti vreme na beskonačnu analizu?

Ukoliko se nađete u situaciji da vam muškarac ne odgovara na poruke, shvatite to kao jasnu poruku – on nije prava osoba za vas. Poštedite sebe i nemojte gubiti vreme na opsesivno razmišljanje o mogućim uzrocima, jer to ne vodi nigde.

Izvor:Sensa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *