Menu Close

Karma sve vidi i sve vraća duplo – Posljedice veze s oženjenim muškarcem…

Svaka romantična veza s već zauzetim muškarcem može donijeti ozbiljne posljedice, a o kojima mnoge žene ne razmišljaju na početku takvog odnosa.

Često zaboravljaju da karma bilježi svaki čin i sve duplo vraća. Međutim, ako je ljubav prema oženjenom muškarcu prevladala, karma se neće nužno promijeniti, ali sve zavisi o ulozi ljubavnice u razvoju porodice oženjenog muškarca i njihovim uzajamnim osjećanjima.

Ponekad se dogodi da karmički predodređen muškarac nije slobodan. U pravilu se to događa jer je taj muškarac postao ključan za drugu ženu. Takav epitet ne može se poistovjetiti sa „čovjekom sudbine“, jer se u prvom slučaju misli samo na to da je supružnik za damu katalizator neke vrste vanjske promjene.

Istovremeno, on nije karmički povezan sa svojom ženom, budući da je sudbina prvobitno imala za cilj da duhovno darovani muškarac promijeni upravo ženu koja se mora zadovoljiti ulogom ljubavnice. Karmička kazna se neće nužno desiti ako ljubavnica nema namjeru da uništi tuđu porodicu i ako se ne miješa aktivno u odnos muškarca sa njegovom suprugom.

Sudbina obično ispravlja greške tako što će muškarac mirno napustiti brak i otići svojoj ljubavnici, ili ako žena primi životno iskustvo i nauči životnu lekciju u ulozi ljubavnice. Karmička veza sa oženjenim muškarcem u ovoj situaciji prije će biti ljekovita, pa će prekid biti prirodan i bezbolan.

Ako ljubavnica vjeruje svom partneru i oboje su sigurni u svoja osjećanja, tada bi trebala boriti se za svoju sreću. No, ako bar i na trenutak posumnja u jačinu osjećanja, odnos bi se trebao prekinuti. Karmička veza sa oženjenim muškarcem za ženu može biti kazna za grijehove iz prošlosti, gdje se loše ponašala prema svojim partnerima.

To joj može donijeti mnogo patnje, briga i emocionalnih smetnji, ali to je ono što mora dostojanstveno podnijeti ako zaista voli muškarca. Ponekad ta veza djeluje kao životna prepreka usmjerena na duhovni rast oba partnera. U pravilu, zadatak osobe u takvoj situaciji je steći hrabrost i okončati međusobnu patnju, biti iskren prema sebi i donijeti prave zaključke.

U takvoj situaciji, kazna karme će je zadesiti ako želi varati i ostati sa ovim partnerom bez promjene sebe. U takvim uvjetima neće biti moguće pronaći sreću. Ponekad ljubavnica živi u iluziji da je oženjen muškarac njen sudbinski partner i namjerno odvodi muškarca od njegove supruge, čime na sebe dodatno privlači nove karmičke dugove.

Zadržavajući muškarca koji joj nije namijenjen prema planu sudbine, žena previđa svoje potencijalne sudbonosne partnere i karmičke saputnike. Kao rezultat toga, ona može ostati sama kada se veza sa oženjenim muškarcem okonča, a upravo to je kazna koja ju je stigla zbog činjenice da se miješala u život i brak oženjenog muškarca.

Izvor:infopult.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *