Menu Close

Ako niste spremni posvetiti se jednoj ženi, poštujte njen vreme – Najbolje je otići…

Ono što većina muškaraca treba razumeti jeste da nevera prema ženama apsolutno nema veze sa muškošću.

Varanje žene koja vas voli je odraz lošeg karaktera i nestabilne ličnosti. Sebično je ostati u vezi samo da biste imali status “zauzetog” ili “oženjenog” muškarca, a ne moći to i biti. Ono što mnogi muškarci ne shvataju jeste da nije “kul” varati ženu.

Možda će njegovi prijatelji biti oduševljeni njegovim avanturističkim pričama o tome koliko je žena prevario onu koja ga čeka kod kuće, ali velike su šanse da su i ti muškarci koji se tome dive podjednako nezreli kao i on. Povređivati osobu koja vas voli nije “kul”.

To nije stvar kojoj se treba podsmijavati niti kojom se treba hvaliti. Zapitajte se kakav ste monstrum od čovjeka ako to radite!? Sebično je i jadno biti muškarac koji će kod kuće ženi pričati jednu stvar, a prijateljima u izlasku sasvim drugu.

Sebično je njoj obećavati svu ljubav i vjernost svijeta, a kasnije se nalaziti sa drugim ženama iza njenih leđa. Muškarci koji to rade su obično jaki samo na riječima. Zašto? Zato što se boje biti sami i zbog toga ulaze u vezu koja će im biti sigurna stvar, a sa strane će se zabavljati koliko god požele.

Učinite uslugu i sebi i toj ženi – ostavite je. Koliko god da vas voli, i preko čega god da vam želi preći, spasite je. Niko ne zaslužuje takvog muškarca, ni jedna žena, ma koliko ona mislila da je loša. Ako niste sposobni da se posvetite jednoj ženi – ostanite sami. To je najviše što zaslužujete.

Izvor:pult24.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *