Menu Close

Koliko se trudi oko vas toliko mu je i stalo – 5 Ponašanja koja Otkrivaju Koliko Muškarac Stvarno Brine o Vama…

Muškarac će učiniti sve i dati sve za osobu koju voli. Zaboravite priče poput “On je jednostavno takav, ne pokazuje svoju ljubav!”. Zašto bi itko na ovom svijetu skrivao svoja osjećanja ljubavi prema nekome?

Ovo su 5 tipova muških ponašanja koji mogu ukazivati da muškarac nije dovoljno zainteresiran za ženu i koje ne biste trebali ignorirati:

1.”On ne pokazuje da me voli, nije loš, jednostavno je rođen takav.” Osoba koja ne izražava ljubav prema svom partneru nije ni “rođena takva”, ni “hladna”, ni “takva zbog horoskopskog znaka”…

Takva osoba je ili nesigurna ili nedovoljno zainteresirana za svog partnera. Ključno pitanje je, zašto bi bilo tko ostao u vezi s nekim tko ne želi pokazati ljubav? “On je takav rođen, ali ja ga ipak volim.”

2.Slično prvoj točki – konstantno distanciranje:Biti u vezi u kojoj žena ne dobiva ljubav slično je kao biti majka djetetu kojeg nikada ne viđate. Ako vaš partner konstantno održava distancu, nema razloga da se prilagođavate takvom odnosu. Ako želite ljubav, izrazite mu to; ako vam je ne može pružiti, možda je vrijeme da je potražite na drugom mjestu.

3.Rijetko izlazi s vama. Ako vaš partner većinu vremena provodi kod kuće ili izlazi s prijateljima, a rijetko s vama, postavite pitanje koliko mu je stalo. Muškarac koji istinski voli ženu uvijek će željeti biti uz nju.

4.Osjećate se nesigurno u njegovoj blizini.Ako primijetite da vas vaš partner nedovoljno štiti, ne zauzima se za vas ili vas smatra olako dostupnom, to može biti rezultat dugotrajnog zanemarivanja s njegove strane. Rijetko tko bi sam sebi rekao da mu nedostaje pažnje. Ako to ne osjećate, vjerojatno postoji razlog za to.

5.Ne pokazuje zanimanje za vaš život. Možda jedva čekate nakon posla podijeliti s muškarcem događaje dana, ali njega to jednostavno ne zanima. Možda vaše priče nisu najuzbudljivije, ali ako se ne interesira za važne stvari u vašem životu, možda mu stvarno nije stalo.

Izvor:pult24.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *