Menu Close

Muškarci vole samopouzdane žene – Kako privući pažnju bez gubljenja dostojanstva….

Svaka žena treba imati povjerenja u sebe i svoje odluke, te se osjećati udobno u svojoj koži kako bi lakše nosila sa svim izazovima koji se pojave na putu.

Želite li saznati kako se ponaša žena koja ima visoko samopoštovanje? Nastavite čitati! Ne trudi se previše da bi se svidjela muškarcu. Ima vjeru u sebe, u svoju snagu, u svoje riječi, i u prirodnu ljepotu svog izgleda. Takva žena neće sumnjati da je muškarac s njom iz pogrešnih razloga.

Njeguje svoj prirodni izgled. Pametna žena neće provoditi sate svakog jutra nanoseći slojeve šminke i mijenjajući konture svog lica. Razumije da muškarci cijene prirodnu ljepotu, te se stoga trudi istaknuti svoju. Uvijek je bolje kada se muškarac zaljubi u vašu pravu prirodu.

Ne obmanjuje samu sebe. Žene koje imaju samopoštovanje neće ostati u lošoj vezi i uvjeravati same sebe da će sve biti u redu, kad je očito da neće. Postavlja granice. Pametna žena jasno razumije što je prihvatljivo u vezi, a što nije.

Stavlja svoje emocionalno zdravlje na prvo mjesto. Neće dramatično promijeniti sebe samo zato što je netko ne može prihvatiti takvu kakva jest. Zna što želi i hrabro ide za tim. Savršeno je svjesna svojih potreba i donosi odluke bez straha.

Ima visoko samopoštovanje, pa su njezini postupci uvijek promišljeni i odmjereni. Ne hvali sebe. Osobe s niskim samopoštovanjem obično pokazuju svoju pretpostavljenu nadmoćnost nad drugima prekomjernim hvalisanjem.

Preuzima odgovornost: Ne postaje žrtva i ne krivi druge ako nešto ne uspije u životu. Svjesna je da je dio odgovornosti na njezinim leđima.

Izvor:pult24.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *